amy-treasure-4aSCchQ1hzk-unsplash.jpg

Overweldigd in een wereld vol prikkels?

Pijn, stress en moe?

‘Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft,’ zei het paard. ‘Het betekent dat je weigert op te geven.’

Charlie Mackesy

pexels-anete-lusina-5240734.jpg

Overprikkeld, pijn, stress en moe?

  • Ervaar jij verschillende lichamelijke klachten, zoals chronische ontstekingen, (hoofd)pijn of andere ongemakken? Maar weet je niet goed wat je hiertegen kan doen?

  • Heb je veel last van stress, moeite met ontspannen en last van gespannen spieren?

  • Zit je niet lekker in je vel? Voel je dat er iets ‘vast’ zit?

  • Veel meegemaakt? Burn-out? Veel verdriet of andere zware emoties?

Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling, die op alle niveaus (lichamelijk, emotioneel, mentaal, enz.) doorwerkt. Het verlicht, heelt en ontspant. 

“Na de behandeling voelde ik me heerlijk ontspannen. Ik heb last van spanning tussen mijn schouderbladen, daar voelt het nu veel fijner."

Andere HSP ontmoeten

  • 6 x per jaar organiseer ik een Walk en talk; een wandeling in het Nationaal Park Dwingelderveld (Drenthe) speciaal voor HSP.

  • Leer andere HSP kennen, wissel ervaringen uit, leer van elkaar, weet dat je niet alleen bent, (h)erkenning vinden, contact op een dieper niveau maken en helemaal jezelf kunnen zijn. 

  • Stel mij als HSP-coach en ervaringsdeskundige alle vragen die je hebt. Ook kan ik tips of een oefening meegeven als je dat zou willen. 

Een hele laagdrempelige manier om jezelf en anderen te leren kennen op het gebied van hoogsensitiviteit.

forest-gc4ae569e4_1920.jpg

“Fijn om op deze manier contact te leggen met andere HSP. Dat je niet de dingen hoeft uit te leggen, maar iemand je direct begrijpt en aanvoelt."

Andere diensten

IMG_20200227_193811.jpg
Gastspreker

Voor bedrijven, bibliotheken, evenementen e.d. ben ik in te huren als spreker over bijvoorbeeld verschillende thema's m.b.t. hoogsensitiviteit.

D9C2P_ZWwAEH6u6.jpg
Boekentips voor HSP

Er komen geregeld boeken uit over hoogsensitiviteit. In deze blogs vertel ik welke boeken ik lees en wat je van deze boeken kunt verwachten. 

pexels-alex-green-5699456.jpg

Herken je je in de kenmerken, maar nog niet zeker of je hoogsensitief bent? Maak dan de HSP-test.  

“Dank je wel voor de inspirerende en mooie lezing! Ik heb er veel aan gehad. Je sprak rustig en duidelijk en ging goed op de vragen in.”