pexels-kaboompics-com-6374_edited.jpg

Agenda

Walk & Talk: Oefeningen en tips bij het sollicitatiegesprek voor HSP

Woensdag 23 juni 

10:00 - 12:00

Bibliotheek Emmen

Noorderplein 101

7811 MG Emmen

logo bibl.png

‘Zoek je werk, wil je van werk veranderen of ben je op zoek naar inspiratie voor het vervolg van je loopbaan? Kom dan naar Walk&Talk. Praat met andere werkzoekenden, breid je netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de gastsprekers.’

Dit keer ben ik gastspreker bij de Walk & Talk.

Wanneer je hoogsensitief bent, is een sollicitatiegesprek extra stressvol. Er komen veel prikkels op je af, zoals de vragen die gesteld worden en de personen waarmee je het gesprek hebt. Maar ook gedachten als ‘Wat zullen ze wel niet van mij vinden’ of ‘Ben ik wel goed genoeg?’ en ‘Geef ik wel het juiste antwoord?’ kunnen voor overprikkeling zorgen. Door je sensitiviteit nemen zenuwen soms al snel de boel over en voel je je sneller onzeker, terwijl je juist graag zo’n goede indruk wilt maken.

In deze Walk & Talk komen daarom verschillende tips en oefeningen naar voren om goed voorbereid en met een positieve, zelfverzekerde en ontspannen houding het gesprek in te gaan. Ook komt naar voren hoe je over jouw hoogsensitieve talenten en valkuilen kunt vertellen, zonder dat je dit ‘label’ noemt en jouw sensitiviteit in een negatief daglicht komt. Ook is er alle ruimte voor jouw vragen en ervaringen.

Deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en gaat via de bibliotheek. Zodra dit kan, komt de link ook hier in de agenda te staan. Let op: er is beperkt plek (± 10 personen), dus wees op tijd met opgeven.

Ben je nou niet op tijd met reserveren van jouw plek of kan je niet op deze dag en tijd? Schrijf je dan via het contactformulier in voor de nieuwsbrief. Na deze Walk &Talk komt er een webinar over hoogsensitiviteit en solliciteren. Meer info hierover volgt nog.

Afgelopen evenementen

  • 9 november 2020. Facebook live.

  • 4 september 2020. HSP-ontmoetingscafé. Emmen.

  • 19 juni 2020. HSP-ontmoetingscafé. Emmen.

  • 4 maart 2020. Gratis inloopspreekuur. Emmen.

  • 27 februari 2020. Lezing hoogsensitiviteit. Bibliotheek Emmer-Compascuum.

  • 19 oktober 2019. Health and Wellness beurs. Emmen.

  • 11 oktober 2019. Gratis inloopspreekuur. Emmen.

  • 28 september 2019. Lezing Hoogsensitiviteit. Bibliotheek Klazienaveen.

  • 11 mei 2019. Lezing Hoogsensitiviteit. Bibliotheek Emmen (uitverkocht).